Holo Lilo

Terug in Nederland: Holo Lilo!
We zijn altijd op zoek naar de nieuwste, innovatieve producten op het gebied van zwangerschap en (water) bevallingen. Zo kwamen we ook uit op de Holo Lilo, een fantastisch product op de zwangerschapsmarkt. De Holo Lilo is een speciaal ontworpen luchtbed / matras met een gat waar je buik precies invalt! WaterOoievaar is de exclusieve distributeur van de Holo Lilo in Nederland en Belgie. Het luchtbed is gemaakt van zeer stevig pvc, niet te vergelijken met de kwaliteit van een gewoon luchtbed. Het kan gerust het gewicht van een (hoog) zwangere vrouw dragen! De Holo Lilo is beschikbaar in drie kleuren: roze, mint en zilver.

Lig weer op je buik - ook tijdens je zwangerschap
De Holo Lilo is geschikt voor alle trimesters van je zwangerschap. Vanaf het moment dat het onprettig wordt om gewoon op je buik te liggen tot aan de geboorte. Veel zwangere vrouwen missen het liggen op hun buik, dankzij de Holo Lilo is dit nu ook mogelijk tijdens je zwangerschap. De verhoogde rand rondom het gat is speciaal ontworpen om je rug te ontzien. Je heupen rusten op de verhoging zodat je rug ondersteunt wordt.

Op land of in water
Aan jou de keuze waar je de Holo Lilo wilt gebruiken: op land of in water. Op land is de Holo Lilo ideaal om bijvoorbeeld op je bed te leggen en je partner kan je een heerlijke rugmassage geven terwijl je op je buik ligt! Uiteraard kan het matras ook op de grond worden gelegd voor ontspannende yoga oefeningen of gewoon om even lekker te lezen of in de zon te liggen. De Holo Lilo bestaat uit twee opblaasbare gedeeltes, het hoofdkussen en het luchtbed. Je kunt ervoor kiezen om het hoofdkussen niet op te blazen en daarvoor in de plaats je eigen kussen te gebruiken. Zo kun je het jezelf zo comfortabel maken als je dit zelf wenst.

In het water is de Holo Lilo een zeer comfortabel drijvend luchtbed, speciaal voor je zwangere buik. Drijf heerlijk rond tijdens je vakantie in het zwembad of in zee! Uiteraard dien je in het water allebei de luchtkamers op te blazen. Het ultieme relaxen
Als je even televisie wilt kijken of laptoppen of gewoon even een hazeslaapje doen en je wilt dit lekker op je buik doen zoals je gewend was, dan biedt de Holo Lilo de uitkomst! Ook ideaal om je te laten masseren, eindelijk kan je rug weer goed gemasseerd worden. Ook op het strand is het heerlijk op je buik liggen met dit luchtbed, uiteraard drijf je daarna nog even lekker in zee rond.

Zwangerschapscursus en therapieën
Ga je regelmatig naar een zwangerschapscursus? Of geef je zelf cursussen aan zwangeren en hun partners? De Holo Lilo geeft je meer mogelijkheden om houdingen aan te nemen en je te laten ontspannen. Neem je Holo Lilo ook gerust mee naar je bijvoorbeeld je fysiotherapeut. Het geeft je therapeut ook meer mogelijkheden om je te helpen.

Ervaringen
In Nederland is de Holo Lilo net weer op de markt, pas sinds 20 september 2017 is dit fijne matras weer bij ons verkrijgbaar. De ervaringen van inmiddels vele klanten over de hele wereld zijn lovend. Niet alleen van particulieren, maar ook van professionals. Lees hier hun (Engelse) reviews.

Bestel je eigen Holo Lilo
Wil je je zwangerschap een stuk comfortabeler doorbrengen of wil je als professional je klanten net dat beetje extra ontspanning bieden? Bestel dan je eigen Holo Lilo, voor €64,95 heb je er al één in huis. De Holo Lilo is op voorraad, na betaling zal de levering binnen enkele werkdagen plaatsvinden. Ga direct naar het bestelformulier.